I länets hjärta finns en företagsresa som startade från grunden och har vuxit till att bli en av de mest framstående städfirmorna i området. Vi riktar vår uppskattning och hyllning till Bekhtiar Husein och Glans & Fresh i Sverige AB för deras exceptionella entreprenörskap och engagemang för kvalitetstjänster.

Företagsresan började när Bekhtiar Husein, en passionerad entreprenör, förverkligade sin dröm från ingenting. Idag står Glans & Fresh i Sverige AB som en av de ledande städfirmorna i länet, och deras framgång bygger på en stark dedikation till kundernas välbefinnande och högkvalitativa tjänster. Sedan starten 2001 har företaget samlat på sig över två decenniers erfarenhet inom städbranschen. Med 30 engagerade anställda och verksamhet i flera städer, inklusive Uppsala, Stockholm, Gävle, Västerås, Enköping och Norrtälje, har Glans & Fresh i Sverige etablerat sig som en pålitlig partner för lokalvård.

Deras breda specialområde omfattar allt från lokalvård för privatpersoner till företag och kommuner. Bekhtiar Husein och hans team strävar alltid efter att leverera tjänster av högsta kvalitet, och deras framgång mäts i kundernas återkommande leenden och nöjda ansikten. Under åren har Glans & Fresh i Sverige AB inte bara utvecklats enormt utan har också breddat sitt tjänsteutbud och ökat sin kundbas. Denna utmärkelse som länets entreprenör är en välförtjänt hyllning till Bekhtiar Husein och företagets dedikation, vilket visar på deras imponerande bidrag till städbranschen.

Vi ser fram emot att följa Glans & Fresh i Sverige AB:s fortsatta framgångsresa och deras åtagande att erbjuda högsta standard inom lokalvård. Bekhtiar Husein är en inspiration för andra entreprenörer och ett levande bevis på att passion, hårt arbete och kundfokus leder till framgång.

Stort grattis till Glans & Fresh i Sverige AB – Länets entreprenörer 2024!

VD Bekhtiar Husein
Org.nr: 556849-0675
Mail: info@glansfresh.se
Adress: VAKSALA FRIDHEM 40 C – 754 73 Uppsala
Län: Uppsala län
glansfresh.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *