Länets entreprenör 2023!

Get Home är inte bara ett takföretag; det är en kvalitetsinriktad partner som prioriterar kundens behov och yrkesstolthet. Vår passion är att ständigt förbättra vår kunskap inom tätskikt, vilket garanterar att vi levererar överlägsen kvalitet till 100%. Hos Get Home är varje takmontör inte bara en del av teamet, utan en viktig del av vår organisation.

Vi tror att yrkesstolthet och service är hörnstenarna i vårt arbete. Vår filosofi sträcker sig bortom att bara installera tak; det handlar om att skapa stolta kunder genom att erbjuda oöverträffad kvalitet. Oavsett om det är för privatpersoner, kommuner eller företag i hela Sverige strävar vi efter att vara en pålitlig partner. Vårt engagemang för miljön genomsyrar vårt arbete, och vi arbetar målinriktat för att leverera och montera med Stockholm som vår utgångspunkt.

Vi är stolta över presentera Jacob Johansson till länets entreprenör, och vi ser fram emot att se honom och teamet på Get Home Tätskikt AB fortsätta erbjuda enastående taklösningar med högsta kvalitet och omtanke om våra kunder och miljön.

Stort grattis till Jacob Johansson – Länets entreprenör 2023!

VD Jacob Johansson
Org.nr: 559092-5722
Mail: jacob@gethometak.se
Adress: HAMMARKVARNSVÄGEN 3 – 179 75 Skå
Län: Stockholms län
gethometak.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *