Länets entreprenör 2023!

Ett stort grattis till Stefan Edström, VD för GeoNorr i Norrland AB, för den förtjänta utnämningen till länets entreprenör 2023! Med sin starka karaktär och höga kvalitet i arbetet har Stefan och hans kollegor framgångsrikt tillfredsställt kundernas behov och önskemål. Kundfokus är en av deras största prioriteringar, och den positiva feedbacken från kunderna talar för sig själv.

Stefan har inte bara visat sig vara en framstående entreprenör utan också en inspirerande ledare. Genom hårt arbete och dedikation har han omvandlat slumpmässiga möjligheter till framgångsrika koncept.

Vi är glada att tilldela Stefan Edström titeln Länets Entreprenör 2023 och ser fram emot att följa GeoNorr i Norrland AB:s fortsatta framgångar!

Stort grattis till Stefan Edström – Länets entreprenör 2023!

VD Stefan Edström
Org.nr: 556748-6674
Mail: geonorr@ljustorp.st
Adress: Ensta 24 Stenstahill – 153 95 Järna
Län: Stockholms län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *