Länets entreprenör 2023!


Ett stort grattis till Johan Källberg Westring, VD på Gästrike Produktion AB, för den välförtjänta utnämningen som länets entreprenör! Johans imponerande karriär inom stålindustrin, från montage och tillverkning till att bli en framstående aktör inom konstruktion, är en inspirerande resa.

Sedan mitten av 2000-talet har Johan dedikerat sitt liv till sitt företag, som började som en enskild firma och utvecklades till ett aktiebolag 2011. Hans hängivenhet och hårda arbete är en nyckel till företagets framgång. Inte att förglömma det ovärderliga stödet från hans fantastiska fru, Mona Källberg Westring, som har varit en viktig del av denna resa.

Tillsammans har de inte bara byggt upp Gästrike Produktion AB som en framstående aktör inom stålindustrin, utan har också utvecklat andra verksamhetsområden. Deras fokus på att göra det lilla extra för kunderna, säkerställer att nöjdheten alltid är hög och att kunderna återvänder.

Stort grattis till Johan Källberg Westring – Länets entreprenör 2023!

VD Johan Källberg Westring
Org.nr: 556876-3543
Mail: info@gastrikeproduktion.se
Adress: WIJBERGET 11 – 816 30 Ockelbo
Län: Gävleborgs län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *