Daniel Jusinski, grundare av Fysio Daniel Jusinski AB, förtjänar en djup hyllning för den välgrundade utnämningen till länets entreprenör! Daniels beslut att starta sitt eget företag efter att ha varit anställd inom det regionala visar på mod och en strävan efter karriärutveckling.

Som fysioterapeut med specialisering inom diagnostisering och behandling av rygg, nacke, extremiteter och atleter har Daniel skapat en unik plats för sig själv inom branschen. Hans koncept, som integrerar ett helhetsperspektiv och kombinerar österländska och västerländska metoder, vittnar om hans djupa kunnande och kompetens.

Daniel har visat att han är både kunnig och driven, och hans metodik, stödd av evidensbaserad forskning och praktik, visar på en vilja att erbjuda effektiva och hållbara behandlingar. Må hans certifikat vara en symbol för hans enastående prestationer och den positiva påverkan han har på sitt län. Fortsätt vara en stjärna inom fysioterapi och inspirera genom din dedikation och kompetens, Daniel, du är verkligen en förebild och en värdig länets entreprenör!

Stort grattis till Daniel Jusinski – Länets entreprenörer 2023!

VD Daniel Jusinski
Org.nr: 559099-6392
Mail: fysio.dj@gmail.com
Adress: ÖLANDSGATAN 24 – 371 33 Karlskrona
Län: Blekinge län
linkedin.com/in/daniel-jusinski

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *