Det är med glädje och beundran vi tillkännager att Sonny Andersson är mottagaren av priset som länets entreprenör för 2023. Tillsammans med sin vän Jan har han skapat och framgångsrikt drivit företaget Furulund Städ AB sedan 2009.

Sonny och Jan är mer än bara affärspartners; de är långvariga vänner med en djup förståelse för varandras styrkor och kompletterar varandra på ett sätt som är sällsynt. Denna starka grund har varit nyckeln till deras framgång och deras förmåga att skapa en välfungerande arbetsrelation.

Furulund Städ AB har under årens lopp lyckats förvalta sina kunder på ett föredömligt sätt. De har specialiserat sig på att bygga långvariga och förtroendefulla relationer, och det är deras höga standard när det kommer till städ- och fastighetsservice som gör det möjligt. Kunden lojalitet är en direkt reflektion av kvaliteten på deras arbete.

Det som särskiljer Sonny och Jan är deras dedikation till att upprätthålla hög standard i alla aspekter av sitt arbete. De erbjuder en komplett lösning med struktur, kvalitet och en imponerande arbetsmoral som är kärnan i deras framgång.

Vi ser med stor förväntan fram emot att följa Sonny Andersson och Jan i deras fortsatta resa och deras bidrag till branschen. Deras utmärkelse som länets entreprenörer för 2023 är en välförtjänt hyllning till deras enastående arbete och dedikation. Grattis till Sonny Andersson, Jan och hela teamet på Furulund Städ AB för denna prestigefyllda utmärkelse. Vi ser fram emot att följa deras fortsatta framgångar och deras förmåga att bygga starka och långvariga relationer med sina kunder.

Stort grattis till Sonny Andersson – Länets entreprenör 2023!

VD Sonny Andersson
Org.nr: 556774-9964
Mail: sonny@gitab.se
Adress: PRÄSTKRAGESTIGEN 5 – 439 71 Fjärås
Län: Hallands län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *