Fresh Kolgrill Linköping, drivet av Amneh Alyousef, är en blomstrande restaurang som på kort tid har etablerat sig som en av Linköpings bästa Kolgrillar. Amneh, en ung och ambitiös företagsledare, har framgångsrikt byggt upp sin restaurang och har idag fem engagerade anställda.

Med fokus på att leverera högkvalitativ mat till invånarna i Linköping har Fresh Kolgrill blivit en populär destination för dem som söker en autentisk och läckert tillagad kolgrillupplevelse. Amneh Alyousef vill speciellt tacka sin pappa, Abdo Alyousef, för hans stöd och inspiration. Med erfarenhet från både marknadsförsäljning och restaurangbranschen har han spelat en viktig roll i att hjälpa Amneh att bibehålla högsta standard på restaurangen.

Fresh Kolgrill Linköping erbjuder en mångsidig meny och har breddat sina tjänster för att inkludera catering för både företag och privatpersoner, utkörning samt servering på den fina restaurangen. För dem som besöker Linköping och söker en kulinarisk Kolgrill-upplevelse är Fresh Kolgrill en stark rekommendation.

Vi hyllar Amneh Alyousef och hennes team på Fresh Kolgrill Linköping för deras framgångar och engagemang inom restaurangbranschen. Vi önskar dem fortsatt framgång och ser fram emot att se deras verksamhet fortsätta blomstra.

Stort grattis till Amneh Alyousef – Länets entreprenörer 2023!

VD Amneh Alyousef
Org.nr: 559160-2544
Mail: amnehyousef8@gmail.com
Telefon: 073-633 17 55
Adress: SKÄGGETORP CENTRUM 3 – 586 42 Linköping
Län: Östergötlands län
facebook.com/FreshLKPG/?locale=sv_SE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *