Länets entreprenör 2023!


Det är med stor glädje och beundran vi tillkännager att Fredrik Mattsson är mottagaren av priset som länets entreprenör för 2023. Hans företag, Fredrik Mattsson Gräv AB, är ett lysande exempel på framgång och tillväxt inom bygg- och entreprenadbranschen.

Fredrik Mattsson Gräv AB har inte bara etablerat sig som en pålitlig aktör inom branschen utan har också vuxit i en takt som få kan matcha. Den expansiva tillväxten är en tydlig indikation på företagets kompetens och förmåga att möta marknadens behov.

Denna tillväxt har skapat en spännande möjlighet för fler kompetenta kollegor att ansluta sig till företaget och vara en del av dess framgångssaga. Genom att erbjuda en möjlighet för andra att delta i denna resa, visar Fredrik Mattsson sitt åtagande för branschens utveckling och en vilja att investera i kompetens och teamarbete.

Fredrik Mattssons entreprenörsresa är en inspiration för alla som strävar efter att skapa tillväxt och möjligheter inom bygg- och entreprenad sektorn. Hans utmärkelse som länets entreprenör för 2023 är en välförtjänt hyllning till hans engagemang och kompetens.

Stort grattis till Fredrik Mattsson – Länets entreprenör 2023!

VD Fredrik Mattsson
Org.nr: 556838-3797
Mail: fmgab2011@gmail.com
Adress: VAIKIJAURVÄGEN 35 – 962 33 Jokkmokk
Län: Norrbottens län
http://fmgab.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *