Fredrik Heijne har blivit stolt utnämnd till länets entreprenör för sitt framstående arbete inom hållbarhet och cirkulär ekonomi. Han är en nyckelperson på Stena Recycling, där han deltar i skapandet av ett verkligt cirkulärt samhälle där inget blir avfall. Stena Recycling erbjuder en bred palett av tjänster, inklusive avfallsinsamling, innovativa återbrukstjänster och avancerad återvinning på industriell nivå.

Genom att erbjuda konsulttjänster och cirkulära lösningar spelar Fredrik och Stena Recycling en central roll i övergången till en cirkulär ekonomi. Deras tjänster sträcker sig över olika branscher, inklusive detaljhandel, tillverkning, offentlig sektor, infrastruktur, bearbetning, ELV (end-of-life vehicles), bilindustri och hälsovård. Det breda utbudet av tjänster och lösningar syftar till att hjälpa företag att bli mer hållbara och minska sin påverkan på miljön.

Fredrik Heijne förtjänar hyllning för sitt mångåriga hårda arbete inom hållbarhetsområdet. Dessutom vill han rikta ett stort tack och hyllning till Jakob Wallenberg och Kristofer Sundsgård, CEO för Stena Recycling Group, för deras ledarskap och bidrag till företagets framgång och hållbarhetsinsatser. Fredriks engagemang och bidrag till cirkulär ekonomi gör honom väl värd denna prestigefyllda utmärkelse som länets entreprenör. Certifikatet är ett erkännande av hans betydande insatser och ledarskap inom hållbarhetssektorn.

Stort grattis till Fredrik Heijne – Länets entreprenörer 2023!

Org.nr: 556806-7150
Mail: fredrik.heijne@stenarecycling.se
Län: Stockholm län
stenarecycling.com/sv/vart-erbjudande/stena-circular-consulting/projektledning-av-cirkulara-initiativ/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *