Länets entreprenör 2023!


Peter Forsell, VD för Forsell Teknik AB, är en erfaren och dedikerad entreprenör inom verkstadsindustrin. Med en imponerande 19-årig historia av att betjäna samma kund visar Peter på långsiktiga relationer och en stark förankring i branschen.

Peter inledde sin karriär på sin fars företag och har sedan 2010 framgångsrikt drivit Forsell Teknik AB tillsammans med sin bror. Bolaget fokuserar på försäljning av mjukvara och uthyrning av maskiner inom verkstadsindustrin.

Dessutom är Peters långa samarbete med en och samma kund ett tydligt tecken på förtroende och kvalitet i det arbete som Forsell Teknik levererar. Det är med glädje och stolthet vi tilldelar Peter Forsell och Forsell Teknik AB med utmärkelsen som Länets Entreprenör!

Stort grattis till Peter Forsell – Länets entreprenör 2023!

VD Peter Forsell
Org.nr: 556804-0256
Mail: peter@forsellteknik.se
Adress: GUMMARK 20 – 931 95 Skellefteå
Län: Västerbottens län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *