Länets entreprenör 2023!

Ett stort grattis till Mikael Fogelström för den välförtjänta utnämningen som länets entreprenör! Genom en imponerande karriär inom plåtslageri och tak har Mikael varit en pionjär och en av de första plåtslagarna som direkt nischade in sig på tak. Det är denna dedikation tillsammans med hans otroliga driv som har lett till att han nu får äran att ta emot detta prestigefyllda certifikat.

Mikael har genom åren levererat enastående resultat och fantastiska utföranden till sina kunder, vilket inte bara gör honom till en förebild inom sitt företagande utan även banar väg för kommande generationer.

Hans fokus på kvalitet och engagemang för att skapa återkommande kunder är beundransvärt och en nyckel till hans framgång.

Stort grattis till Mikael Fogelström – Länets entreprenör 2023!

VD Mikael Fogelström
Org.nr: 556815-3463
Mail: info@fmf-tak.se
Adress: Fagersanna Altorp 7 – 543 95 Fagersanna
Län: Västra Götalands län
fmf-tak.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *