Länets entreprenör 2023!


Kasper Fjellner, den drivande kraften bakom Fjellners Kakel AB, är en sann entreprenör med många talanger. Med fokus på nyproduktion och renovering av badrum samt kakelsättning har Kasper skapat ett företag som inte bara levererar högkvalitativa tjänster inom byggbranschen utan också integrerar andra passioner och kompetenser.

Utöver sitt engagemang inom byggbranschen är Kasper även en begåvad musikproducent, trubadur och skidlärare. Denna mångsidighet och bredd av färdigheter är vad som sätter Fjellners Kakel AB isär från mängden. Kaspers dedikation till att leverera överlägsen service och hans förmåga att kombinera olika passioner gör honom och företaget unika.

Vi är stolta över att hylla Kasper Fjellner och Fjellners Kakel AB som länets entreprenör. Med en imponerande portfölj av kompetenser och en stark vilja att överträffa förväntningar visar Kasper vad det innebär att vara en sann innovatör och entreprenör.

Stort grattis till Kasper Fjellner – Länets entreprenör 2023!

VD Kasper Fjellner
Org.nr: 559092-3727
Mail: fjkakel@gmail.com
Adress: BYVÄGEN 79 – 837 95 Undersåker
Län: Jämtlands län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *