Det är med stor glädje och respekt som vi tillkännager att Finsta Entreprenad AB har utsetts till länets entreprenör och erhåller härmed vårt certifikat för deras imponerande insatser. Christer Pettersson, företagets drivande kraft, förtjänar särskild hyllning för sitt dedikerade arbete inom schakt och markarbeten.

Finsta Entreprenad AB, under Christer Petterssons ledarskap, har etablerat sig som en pålitlig och kompetent aktör inom branschen. Företaget har specialiserat sig på schakt och markarbeten, och deras expertis och professionalism har gjort dem framstående inom området.

Vi hyllar Christer Pettersson för hans hängivenhet och skicklighet i att driva Finsta Entreprenad AB till framgång. Hans ledarskap och engagemang har inte bara stärkt företagets rykte utan har också bidragit till att lyfta nivån för schakt- och markarbeten i regionen.

Finsta Entreprenad AB är en viktig del av det lokala näringslivet, och deras insatser har haft en positiv inverkan på samhället. Vi önskar Christer Pettersson och hela teamet på Finsta Entreprenad AB fortsatt framgång och ser fram emot att följa deras fortsatta bidrag till utvecklingen inom entreprenadbranschen.

Stort grattis till Christer Pettersson– Länets entreprenörer 2023!

VD Christer Pettersson
Org.nr: 559036-1977
Mail: chevymonza001@telia.com
Adress: SOLFÄLTSVÄGEN 25 – 184 91 Åkersberga
Län: Stockholms län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *