Victoria Skoglund, företagsledare för Finsmakarens Trädgård AB, har framgångsrikt utnämnts till länets entreprenör och är nu stolt mottagare av ett välförtjänt certifikat för sitt exceptionella arbete. Finsmakarens Trädgård, en del av Zetas Finsmakarens Trädgård, är en av Stockholms äldsta och mest välsorterade handelsträdgårdar med ett omfattande utbud av växter och trädgårdstillbehör.

Handelsträdgården har under årens lopp utvecklats genom kunnig personal och ett uppskattat samarbete med olika trädgårdsorganisationer. Inom området i Segeltorp finns också en visningsträdgård där besökare kan njuta av ett imponerande utbud av träd, buskar, perenner och andra vackra växter.

Victoria Skoglund har fortsatt utveckla företaget och föra dess långa historia vidare. Zetas har varit och är fortfarande pionjärer inom trädgård och växtkunskap. Under åren har handelsträdgården expanderat med ett trädgårdscafé, inredningsprodukter, varumärkesprodukter och e-handel.

Finsmakarens Trädgård öppnar sina portar den 23 februari 2024, och Victoria Skoglund vill rikta ett stort tack till alla sina medarbetare, som består av hela 40 anställda. Certifikatet som länets entreprenör är en erkännande av den betydande roll som Finsmakarens Trädgård spelar inom trädgårdssektorn och dess förtjänstfulla bidrag till samhället.

Stort grattis till Victoria Skoglund – Länets entreprenörer 2023!

VD Anna Victoria Skoglund
Org.nr: 556537-6067
Mail: victoria.skoglund@zetas.se
Adress: BLOMBACKEN 2 – 141 70 Segeltorp
Län: Stockholms län
zetas.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *