Joakim Fiedler, skaparen av den banbrytande fettavskiljaren THOR, har med sina 30 års erfarenhet inom miljömedveten produktutveckling satt sin prägel på branschen. Varje detalj i hans verk är noggrant optimerad för maximal effektivitet.

Fettavskiljaren Sverige AB har genom sina produkter revolutionerat hanteringen av rester inom restaurangverksamheter. Deras innovativa lösningar separerar matresterna från fettet på ett otroligt effektivt och miljövänligt sätt. Det bildade fettet hämtas kostnadsfritt upp av samarbetspartners för att sedan omvandlas till biogaser. Genom denna process förhindrar varje såld produkt utsläpp av 5 ton CO2.

Med enastående produkter och ett imponerande engagemang för miljön är det med stor stolthet vi presenterar Joakim Fiedler och hans företag som Länets entreprenörer 2023! Vi ser fram emot att se hur deras produkter kommer att påverka restaurangbranschen och bidra till en hållbarare framtid.

Stort grattis till Joakim Fiedler – Länets entreprenörer 2023!

VD Joakim Fiedler
Org.nr: 556713-0660
Mail: joakim@fettavskiljaren.se
Adress: GULLBERNA PARK FLAGGSKÄR 1 – 371 54 Karlskrona
Län: Blekinge län
fettavskiljaren.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *