Länets entreprenör 2023

Vi är stolta att meddela att August Färnkvist har blivit tilldelad den prestigefyllda utmärkelsen Länets Entreprenör 2023. Hans företag, Färnkvist Måleri AB, har etablerat sig som en kvalitetsleverantör inom invändig målning, utvändig målning, tapetsering och snickerimålning i Enköping och har därmed bidragit till att höja standarden för yrket till världsklassnivå.

August Färnkvist är en förebild för entreprenörskap och yrkesmässig hängivenhet. Genom att sträva efter överlägsen kvalitet och precision i varje projekt har han och hans företag skapat en enastående rykte inom branschen.

Utmärkelsen Länets Entreprenör 2023 är en välförtjänt hyllning till Augusts kompetens, professionalism och dedikation till att leverera utmärkta tjänster till sina kunder. Vi gratulerar August Färnkvist och ser fram emot att se hans fortsatta framgångar och bidrag till Enköpings samhälle och måleribranschen i världsklass.

Låt oss tillsammans fira August Färnkvist – Länets Entreprenör för 2023!

VD August Färnkvist
Org.nr: 559240-2357
Mail: August@farnkvistmaleri.se
Adress: TÄLJSTENSGATAN 4, 749 44 Enköping
Län: Uppsala län
farnkvistmaleri.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *