Länets entreprenör 2023!


Ett stort grattis till Bianca Kronlöf, VD för Familjen Kaos AB, för den förtjänta utnämningen som länets entreprenör! Bianca, med sin kommande film “När Hjärtat Slår”, har inte bara bidragit till konstnärlig framgång utan även skapat en berörande och minnesvärd upplevelse för publiken.

Vi vill också passa på att hylla Biancas sambo, Petter Oest, för det stöd och den inspiration han har bidragit med till detta projekt. Det är i gemenskap och samarbete som stora prestationer blir möjliga.

Familjen Kaos AB, under ledning av Bianca Kronlöf, representerar inte bara entreprenörskap och konstnärlig talang utan även det värde som ligger i att dela och hylla kärlek och stöd i både arbete och livet.

Vi ser fram emot att se “När Hjärtat Slår” och gratulerar Bianca Kronlöf för denna fantastiska utmärkelse!

Stort grattis till Bianca Kronlöf – Länets entreprenör 2023!

VD Bianca Kronlöf
Org.nr: 559027-4188
Mail: bianca.kronlof@gmail.com
Adress: FORSVÄGEN 51 B – 142 65 Trångsund
Län: Stockholms län
familjenkaos.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *