Exclusive for You AB, under ledning av Annelie Blomqvist, är stolt mottagare av länets entreprenörsutmärkelse och ert certifikat. Företaget erbjuder en bred palett av tjänster, inklusive undervisning, behandling och försäljning av kosmetika samt kafé- och restaurangverksamhet med serveringstillstånd. Deras engagemang för kvalitet och mångsidighet gör dem till en betydande aktör inom skönhetsbranschen och gastronomin.

Annelie Blomqvist förtjänar särskild uppmärksamhet för sitt dedikerade arbete och ledarskap inom Exclusive for You AB. Hennes vision och engagemang har varit en nyckelfaktor för företagets framgång och bidragit till att skapa en mångsidig plattform för sina kunder.

Vi önskar Exclusive for You AB och Annelie Blomqvist fortsatt framgång och erkännande inom sina olika verksamhetsområden.

Stort grattis till Annelie Blomqvist – Länets entreprenörer 2023!

VD Annelie Blomqvist
Org.nr: 559103-7576
Mail: 1anneliblomqvist@gmail.com
Adress: Storgatan 18 c – 891 63 Örnsköldsvik
Län: Västernorrlands län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *