ERMA AB, under ledning av Bobby Mandl, har blivit framstående som länets entreprenör och kommer inom kort att motta ert välförtjänta certifikat som erkännande för deras enastående prestationer.

Företaget är inriktat på fastighetsförvaltning och erbjuder omfattande tjänster som innefattar förvärv, förvaltning, förmedling samt försäljning och förhyrning av kommersiell och industriell egendom. Denna inkluderar maskiner av alla slag, lager och fordringar, samt andra typer av utrustning och konsumentvaror. ERMA AB sträcker sig även till att hantera fast egendom, tomträtter, hyresrätter och immateriella rättigheter.

Bobby Mandls ledarskap och engagemang har varit nyckeln till ERMA AB:s framgång. Företagets mångfacetterade portfölj och målsättning att tillhandahålla olika tjänster inom fastighetssektorn och industriell egendom visar på deras mångsidighet och förmåga att anpassa sig till olika behov.

Stort grattis till Bobby Mandl – Länets entreprenörer 2023!

VD Bobby Mandl
Org.nr: 556928-2055
Mail: bobby@erma.se
Adress: FORNUDDSGRÄND 10 – 135 52 Tyresö
Län: Stockholms län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *