Länets entreprenör 2023!

Ett stort grattis till Erland Markussons Åkeri AB, för att ha blivit utnämnda till länets entreprenörer! Deras engagemang inom åkeri, transport och lastbilar i Östervåla har gjort dem till en pålitlig partner för att hantera transport av gods och varor med precision och effektivitet.

Markussons Åkeri AB, Erland, är inte bara ett företag utan en viktig del av Östervålas näringsliv och bidrar till smidiga och pålitliga transporter för företag och organisationer. Genom att erbjuda både transporttjänster och möjligheten att hyra lastbil ger de flexibilitet och lösningar som behövs för olika behov.

Deras närvaro i Uppsala-regionen och dedikation till kvalitet i transporttjänster gör dem förtjänta av denna utmärkelse som länets entreprenörer. Grattis till Markussons Åkeri AB, Erland, och fortsätt det fantastiska arbetet med att vara en pålitlig partner för transporter i regionen.

Stort grattis till Erland Markusson – Länets entreprenör 2023!

VD Erland Markusson
Org.nr: 556495-3486
Mail: e.markusson@telia.com
Adress: BUCKARBY – 740 48 Östervåla
Län: Uppsalas län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *