Eriksdalstrafikskola AB, under ledning av Christer Krantz, har blivit hedrad som länets entreprenör och tilldelas nu ett certifikat för sina betydande insatser. Christer och hans team strävar efter att erbjuda en service som inte bara uppfyller utan även överträffar elevernas förväntningar när det gäller körkortsutbildning i Stockholm.

Företagets kärnvärden inkluderar pedagogiskt ledarskap och en stark inriktning på att tillgodose alla elevers individuella behov. Detta återspeglas i deras dedikation att hjälpa och stödja varje elev genom hela körkortsprocessen. Eriksdalstrafikskola AB strävar efter att vara en pålitlig partner för dem som vill ta körkort i Stockholm.

Christer Krantz vill rikta sitt varma tack till sina kunder för det förtroende de visat och tillägna sin son erkännande för det arbete han utför i receptionen. Dessa insatser har varit avgörande för att skapa en positiv och professionell atmosfär på Eriksdalstrafikskola AB. Vi ser fram emot deras fortsatta framgångar och bidrag till trafikundervisningen i regionen.

Stort grattis till Christer Krantz – Länets entreprenörer 2023!

VD Christer Krantz
Org.nr: 559249-1020
Mail: christer@eriksdalstrafikskola.nu
Adress: RINGVÄGEN 36 – 118 67 Stockholm
Län: Stockholms län
eriksdalstrafikskola.nu/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *