Länets entreprenör 2023!

Med stor glädje och beundran tillkännager vi Hans Ylivainio som den värdiga mottagaren av priset som länets entreprenör för 2023. Hans företag, en svensk tillverkare av luft till vatten värmepumpar i över 20 år, har varit en kraft att räkna med inom energibranschen.

Hans Ylivainio och hans företag har etablerat sig som pionjärer inom branschen genom att erbjuda värmepumpar som är testade under extrema väderförhållanden, inklusive ner till -30ºC. Deras förmåga att leverera effektiv värmeprestanda även vid låga utetemperaturer har gjort dem till pålitliga och efterfrågade inom sitt område. Med en imponerande utbud av värmepumpar som sträcker sig från 8kW till 100kW har de möjliggjort energieffektiva lösningar för ett brett spektrum av kunder.

Hans Ylivainio vill också passa på att hylla Rune Gustavsson, med vilken han startade företaget. Han erkänner att inget av deras framgångar skulle ha varit möjligt utan Runes bidrag och partnerskap. Det är ett exempel på att samarbete och teamwork är grundläggande för att bygga framgångsrika företag.

Stort grattis till Hans Ylivainio – Länets entreprenör 2023!

VD Hans Ylivainio
Org.nr: 556793-1604
Mail: hans@esnord.se
Adress: KOLSTAVÄGEN 31- 195 91 Märsta
Län: Stockholms län
https://esnord.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *