Med en passion för sitt arbete och en målmedveten inställning har Petra Vollertsen, styrkan bakom sin restaurang Ellis, inte bara etablerat en plats för enastående mat utan också skapat en atmosfär av omtanke och exceptionell service. Ellis är känt för att erbjuda den godaste maten och ge varje kund en upplevelse utöver det vanliga.

Petra riktar sitt tack och hyllning till sin nära och kära, särskilt till sin delägare och det fantastiska teamet som tillsammans utgör en oslagbar kombination. Det är det dedikerade arbetet från hjärtat och det hårda arbete som har gjort restaurangen till en framstående aktör i branschen.

Vi vill gratulera Petra Vollertsen och hela Ellis-teamet till utmärkelsen som Länets Entreprenör 2023! Er passion och engagemang är en inspirationskälla för företag och entreprenörer överallt. Fortsätt skapa minnesvärda smaker och erbjuda enastående service!

Stort grattis till Petra Vollertsen – Länets entreprenörer 2023!

VD Petra Vollertsen
Org.nr: 559163-3432
Mail: petravollertsen9@gmail.com
Adress: VANTINGEVÄGEN 20 – 269 72 Förslöv
Län: Skåne län
restaurangellis.se/
instagram.com/restaurang_ellis/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *