Länets entreprenör 2023!

Ett stort grattis till Elajjaz AB för att ha blivit utnämnt till länets entreprenör! Elias vill rikta ett varmt tack till sina tittare och framför allt sin familj, som alltid har trott på honom. Ett speciellt tack går till alla dedikerade tittare som lägger sin tid på att följa hans stream på Twitch och andra sociala medieplattformar. Ert stöd och tro på honom är ovärderligt, och detta certifikat är en hyllning till den gemenskap och lojalitet som har byggts upp. Tack för att ni är en del av denna fantastiska resa!

Stort grattis till Elias Lönn – Länets entreprenör 2023!

VD Elias Lönn
Org.nr: 559013-2030
Mail: elajjaz@gmail.com
Län: Gävleborgs län
www.twitch.tv/elajjaz
www.youtube.com/Elajjaz
www.instagram.com/Elajjaz/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *