Länets Entreprenör 2023

Effektiv Energi Stockholm AB

Effektiv Energi Stockholm AB har utmärkts som “Länets Entreprenör 2023”
med expertis inom installation, service och underhåll av olika märken. Företaget har gjort sig känt för sitt Personliga engagemang inom energieffektivitet och kvalitetslösningar.

Deras expertis sträcker sig bortom försäljning och service. Efter noggrant platsbesök erbjuder de skräddarsydda lösningar, inklusive totalentreprenader för olika värmepumpsystem, som bergvärme och andra alternativ. Denna noggranna och personliga tillvägagångssätt är något som sätter Effektiv Energi Stockholm AB i en klass för sig.

Företaget är verksamt i norra Storstockholm och med ambitionen att förstå och uppfylla varje enskild kunds unika behov. För Effektiv Energi Stockholm AB är det inte bara viktigt att lyssna på dina specifika önskemål, utan de lägger även stor vikt vid att noggrant undersöka ditt hus för att säkerställa att den föreslagna lösningen är optimal för just din situation.

Med sin dedikation till energieffektiva lösningar och personlig service har Effektiv Energi Stockholm AB förtjänat titeln “Länets Entreprenör 2023” och representerar en lysande framtid inom energibranschen. Vi gratulerar dem till denna väl förtjänta utmärkelse och ser fram emot att se deras fortsatta prestationer.

VD Gerhard Johansson Ribjer
Org.nr: 556752-4144
Mail: gerhard@effektivenergi.nu
Adress: ÖLSTA 151, 195 92 Märsta
Län: Stockholms län
effektivenergi.nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *