Länets entreprenör 2023!

Ett varmt grattis till Viktor Bokström, VD för Dr Acula Dental AB, för den välförtjänta utnämningen till länets entreprenör! Viktor har inte bara utmärkt sig inom tandvården utan har också visat enastående företagande och ledarskap inom olika områden.

Med fokus på tandvård har Viktor skapat en plattform för excellens inom branschen.

Viktor Bokström är en visionär entreprenör som har visat att framgång kommer genom dedikation, breddad kompetens och en stark vilja att göra skillnad. Vi är stolta över att tilldela honom titeln Länets Entreprenör och ser fram emot fortsatt framgång och prestationer från Dr Acula Dental AB under hans ledning.

Stort grattis till Viktor Bokström – Länets entreprenör 2023!

VD Viktor Bokström
Org.nr: 559099-2490
Mail: draculadental@gmail.com
Adress: SANKT ERIKSPLAN 2 – 113 20 Stockholm
Län: Stockholms län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *