Vi höjer våra hattar för Douglas Nordenbelt AB, som med stolthet blivit utnämnt till länets entreprenör och nu mottar detta välförtjänta certifikat från oss. Douglas och hans företag har verkligen visat upp en unik och artistisk förmåga som har gjort dem till en ledande kraft inom underhållningsbranschen.

Douglas Nordenbelt AB specialiserar sig på artistisk verksamhet i form av magi, och deras tjänster sträcker sig över olika evenemang för både privatpersoner och företag. Från firmafester och konferenser till bröllop och jubileum, Douglas och hans team erbjuder magisk underhållning för att göra varje evenemang minnesvärt. Vi vill rikta en särskild hyllning till Douglas för hans enastående arbete och dedikation inom branschen. Hans förmåga att skapa magiska stunder och förtrolla publiken.

En annan förtjänst som förtjänar uppmärksamhet är Olivia Wallström, som har varit en viktig stöttepelare längs företagets resa. Hennes insatser och stöd har bidragit till företagets framgång och tillväxt.

Vi gratulerar Douglas Nordenbelt AB och hela teamet för deras imponerande arbete inom artistisk verksamhet och ser fram emot att fortsätta följa deras magiska resa inom underhållningsvärlden.

Stort grattis till Douglas Nordenbelt AB – Länets entreprenörer 2024!

VD Douglas Nordenbelt
Org.nr: 559185-6199
Mail: info@nordenbelt.com
Adress: BÅTBYGGAREVÄGEN 2 – 294 35 Sölvesborg
Län: Blekinge län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *