Länets entreprenör 2023!

Ett stort grattis till Displayteknik i Sverige AB för den förtjänta utnämningen till länets entreprenörer! Med en stark inriktning på digital grafik i bilder, animationer och filmer har Displayteknik skapat en framstående plattform för att påverka människor och förmedla budskap på ett synligt sätt.

Displayteknik i Sverige AB erbjuder kostnadseffektiva lösningar och tjänster inom displayteknologi, och de är dedikerade till att hitta den perfekta lösningen för varje kund. Genom att leverera rätt meddelande till rätt publik med rätt inflytande har de blivit en pålitlig partner för dem som söker digital skyltning av hög kvalitet.

Vi är stolta över att tilldela detta certifikat till Displayteknik i Sverige AB som en hyllning till deras innovation och framgång inom digital skyltning.

Stort grattis till Displayteknik i Sverige AB – Länets entreprenör 2023!

VD Håkan Grip
Org.nr: 559011-3295
Mail: Hakan@displayteknik.se
Adress: FLYGSTADEN BY 116 – 826 70 Söderhamn
Län: Gävleborgs län
displayteknik.com/
se.linkedin.com/in/hakangrip?trk=public_post_comment_actor-name


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *