Länets entreprenör 2023!

Daniel Happ, VD för DH’s Entreprenad AB, är en framstående entreprenör som har gjort betydande insatser inom flygbranschen både i Sverige och internationellt. Vi är stolta över att tilldela dem titeln länets entreprenör och ser detta som en bekräftelse på vårt engagemang för kvalitet och kundnöjdhet.

De strävar alltid efter att göra det lilla extra för deras kunder och att överträffa deras förväntningar. Det dedikerade teamet arbetar hårt för att skapa unika och anpassade lösningar för varje uppdrag. De är övertygade om att nöjda kunder är grunden för framgång.

De har valt att satsa på kvalitet före kvantitet, och varje projekt de tar sig an utförs med precision och noggrannhet. Oavsett om det gäller flygbolag i Sverige eller internationellt strävar de alltid efter att leverera tjänster av högsta standard.

Stort grattis till Daniel Happ – Länets entreprenör 2023!

VD Daniel Happ
Org.nr: 556794-7592
Mail: daniel@dhentreprenad.com
Adress: ÖSTANVÄGEN 48 – 603 75 Norrköping
Län: Östergötlands län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *