Länets entreprenör 2023!

Ett stort grattis till Jill och Detail i Göteborg AB för den välförtjänta utnämningen till länets entreprenörer! Jill har varit en enastående kraft och dedikerad entreprenör som har lagt ner otroligt hårt arbete, energi och fokus för att skapa och driva Detail i Göteborg AB.

Vi hyllar Jill för hennes passion och dedikation till företaget. Hennes framgång är en förtjänst av det hårda arbete och den energi hon investerat för att göra Detail i Göteborg AB till en framstående aktör inom länets entreprenörssamhälle.

Stort grattis till Jill Fridh – Länets entreprenör 2023!

VD Jill Fridh
Org.nr: 556825-2042
Mail: jill@detaildetail.se
Adress: HILDEDALSGATAN 12 BV – 417 05 Göteborg
Län: Västra Götalands län
detaildetail.se/
instagram.com/detailstyleyourhome/

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *