Länets entreprenör 2023

Det är med glädje och beundran vi gratulerar Torben Jörgensen, vinnaren av priset som länets entreprenör för 2023. Hans framgångsrika företag, som fokuserar på lagerhotell, logistik och distributionscenter, är en inspirerande framgångssaga om en entreprenör som kom till Sverige från Danmark och har gjort sin grej här på ett enastående sätt.

Torben Jörgensen är ett levande bevis på att entreprenörskap inte känner några gränser. Hans beslutsamhet och kompetens har gjort honom till en ledande aktör inom branschen, och hans företag har blivit en viktig del av länets logistik- och distributionsnätverk.

Vi ser med stolthet och förväntan fram emot att se vad framtiden har att erbjuda för Torben Jörgensen och hans företag. Hans prestationer har inte bara gjort honom värdig mottagare av utmärkelsen som länets entreprenör för 2023, utan har också berikat vårt samhälle och näringsliv på många sätt.

Stort grattis till Torben Jörgensen Länets entreprenör 2023!

VD Torben Knudsen Jörgensen
Org.nr: 556984-8475
Mail: torbin@ddp.as
Adress: PUMPVÄGEN 2 – 243 41 Höör
Län: Skåne län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *