Daniel Sjölander, den drivande kraften bakom Daniel Sjölander Fysioterapi AB, har blivit hedrad som länets entreprenör och kommer snart att motta ett certifikat från er, vilket är ett väl förtjänt erkännande för hans enastående arbete inom fysioterapi.

I egenskap av fysioterapeut har Daniel en imponerande bredd i sin yrkeserfarenhet och kommer att ta hand om patienter i alla åldrar, inklusive barn, vuxna, äldre och elitidrottare. Hans expertis sträcker sig över olika områden, och han kommer att genomföra noggranna undersökningar, bedömningar och efterföljande rehabilitering för att behandla smärta från rörelseapparaten, inklusive besvär som tennisarmbåge och diskbråck.

Daniel, som tog examen som sjukgymnast år 2007 i Luleå, har arbetat brett inom hälso- och sjukvården, inklusive kommunen, primärvården och sjukhus. Hans specialkompetens inom skador och sjukdomar i rörelsesystemet gör honom till en pålitlig och kompetent resurs inom fysioterapibranschen.

Stort grattis till Daniel Sjölander – Länets entreprenörer 2023!

VD Daniel Sjölander
Org.nr: 559272-0501
Mail: dsfysioterapi@gmail.com
Adress: Norra Ersmarksgatan 71 – 903 44 Umeå
Län: Västerbottens län
dsfysioterapi.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *