Länets entreprenör 2023

Vi är glada att tillkännage att Carina Persson är mottagaren av priset som länets entreprenör för 2023. Denna utmärkelse är ett erkännande av hennes hängivenhet och framgång som entreprenör, och hon har betonat vikten av stöd från sina konsulter och kunder.

Carina Persson vill inleda med att rikta sitt tacksamhet till sina konsulter, Ann Ahnfors och Anneli Wennmark, som har varit avgörande för att få hennes företag att växa. Hon lyfter fram deras flexibilitet, förmåga att lära sig nya saker, utmärkta kundservice och passion för kvalitet som avgörande faktorer för deras framgångsrika samarbete.

Denna utmärkelse är en välförtjänt hyllning till Carina Persson och hennes dedikation till att leverera kvalitetstjänster till sina kunder. Hennes förmåga att bygga starka samarbeten och uppskatta sina partners och kunder är ett exempel för oss alla att följa. Vi ser med förväntan fram emot att följa Carinas fortsatta framgångar och de positiva intryck hon kommer att fortsätta att göra inom entreprenörskapet.

Stort grattis till Carina Persson Länets entreprenör 2023!

VD Carina Persson
Org.nr: 559114-2814
Mail: carinasfirma@outlook.com
Adress: SKOGSVÄGEN 35 C – 784 52 Borlänge
Län: Dalarnas län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *