Länets entreprenör 2023!

Vi är stolta att presentera Mats Udd, vinnaren av årets Länets Entreprenör 2023. Mats driver ett framgångsrikt företag som specialiserar sig på budbilskörningar i Skandinavien och övriga Europa. Det är hans fokus på kvalitet och kundnöjdhet som har gjort honom till en älskad entreprenör i vår region.

Mats hanterar allt från minsta dokument till tunga laster och temperaturkänsligt gods med olika fordon i olika storleksklasser. Men det som verkligen utmärker Mats är hans engagemang för sina kunder. Han går alltid den extra milen för att se till att varje kund får en exceptionell upplevelse. Det är inte ovanligt att han återkommer till sina kunder efter ett uppdrag, inte bara för att säkerställa att allt har gått smidigt, utan också för att fråga hur de mår och visa sitt genuina intresse för deras välmående.

Mats Udd är ett strålande exempel på hur entreprenörskap inte bara handlar om att driva en framgångsrik verksamhet, utan också om att bygga varaktiga relationer och engagera sig i samhället. Hans dedikation till att ge det lilla extra och hans förmåga att förena affärsframgång med äkta omsorg är beundransvärd.

Vi gratulerar Mats Udd till hans välförtjänta pris och ser fram emot att se hur han fortsätter att göra skillnad i branschen och för sina kunder.

Stort grattis till Mats Udd- Länets entreprenör 2023!

VD Mats Udd
Org.nr: 556860-2394
Mail: info@dalarnaexpress.com
Adress: HINSNORET 75 – 791 93 Falun
Län: Dalarnas län
https://dalarnaexpress.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *