Länets entreprenör 2023!

Vi är stolta att presentera Mohammed Alkantari, årets Länets Entreprenör 2023 och en äkta expert inom bilvård. Hans företag erbjuder enastående biltvätt och rekonditioneringstjänster som fångar essensen av att få din bil att se ut som ny.

Mohammed har förvandlat bilvård till en konstform. Hans passion och hängivenhet för att återställa och försköna bilar är oöverträffad. På hans anläggning erbjuder han en omfattande upplevelse som omfattar tvätt, vaxning, polering och detaljerad rengöring, både för bilens exteriör och interiör.

Men det är inte bara kvaliteten på arbetet som utmärker Mohammed, utan även hans förståelse för kundernas behov. Han förstår att din bil är mer än bara ett fordon, det är en förlängning av din personlighet och en investering du bryr dig om. Mohammed och hans team har en unik förmåga att lyssna på sina kunders önskemål och se till att varje detalj är perfekt.

Vi ser med spänning fram emot att följa Mohammed Alkantaris fortsatta resa när han fortsätter att göra bilar vackrare en tvätt i taget.

Stort grattis till Mohammed Alkantari – Länets entreprenör 2023!

VD Mohammed Alkantari
Org.nr: 556908-7777
Mail: mohammedalkantari@gmail.com
Adress: GJUTARGATAN 52 – 781 70 Borlänge
Län: Dalarnas län
https://www.dalarekond.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *