Länets entreprenör 2023!

Det är med stor stolthet och uppskattning vi presenterar Tobias Karlsson, vinnaren av priset Länets Entreprenör 2023. Med passion, kompetens och en djup kärlek till fordon har Tobias blivit den pålitliga kraften bakom dina drömfordon.

På Cykel & MC-hallen i Visby finner du inte bara en imponerande rad av motorcyklar, cyklar, el-cyklar, mopeder och andra fordon, utan även en sann entusiast och expert som är redo att hjälpa dig att uppfylla dina fordonshemligheter. Tobias och hans team besitter en lång och imponerande erfarenhet av att sälja och reparera fordon av alla slag, vilket gör dem till de bästa vägledarna på din väg till det perfekta fordonet.

Deras verkstad är i absolut toppklass, och de har en unik förmåga att åtgärda nästan vad som helst. Med ett outtröttligt fokus på att leverera överlägsen service och kundnöjdhet har Cykel & MC-hallen blivit synonymt med förtroende och kvalitet när det gäller fordon.

Med glädje och en önskan om att fortsätta leverera de bästa fordonen till människor i sitt samhälle har vi tilldelat Tobias Karlsson titeln Länets Entreprenör 2023. Hans arbete är ett exempel på hur en passion kan omvandlas till framgång och hur en dröm kan bli en verklighet.

Stort grattis till Tobias Karlsson – Länets entreprenör 2023!

VD Tobias Karlsson
Org.nr: 556613-5553
Mail: tobias@cykelmchallen.com
Adress: Ekmansgatan 14 – 621 46 Visby
Län: Gotlands län
https://www.cykelmchallen.com/10-fordon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *