Länets entreprenör 2023!

Ett varmt grattis till Crest Management Group AB för att ha blivit utnämnda till länets entreprenörer! Denna framstående verksamhet, baserad i Stockholms län, har inte bara excellerat inom musikproduktion och musikevent utan även framgångsrikt drivit restaurangverksamhet.

Bakom varje framgångsrik entreprenör står en stark partner, och här vill vi rikta en stor hyllning till Hans-Jörgens fru Mutthita, som har varit en ovärderlig del av hans resa. Hennes stöd och engagemang har varit avgörande för företagets framgång.

Genom att jonglera olika sektorer och skapa en imponerande verksamhet har de verkligen gjort ett otroligt jobb. Deras resa är inte bara en berättelse om företagande utan också en berättelse om passion, innovation och uthållighet.

Vi är stolta över att tilldela Crest Management Group AB detta certifikat som en hyllning till deras enastående prestationer och som erkännande för deras betydande bidrag till Stockholms län.

Stort grattis till Hans-Jörgen Bergstedt – Länets entreprenör 2023!

VD Hans-Jörgen Bergstedt
Org.nr: 556927-3526
Mail: cmgsweden@gmail.com
Adress: HILDURS VÄG 15 – 746 96 Skokloster
Län: Uppsalas län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *