Länets entreprenör 2023!

Det är med stolthet vi presenterar årets Länets Entreprenör 2023, Rickard Olsson. Hans bolag är en mångsidig kraft som sätter helheten i fokus, vilket omfattar revision, utformning av nät, nätplanering, anskaffning och planering av lokala installationer samt dokumentation och utbildning.

Rickard Olsson har etablerat sig som en framstående entreprenör genom att erbjuda kunderna en komplett kedja av tjänster med hög kompetens inom affärsområdet. Hans verksamhet strävar efter att skapa långsiktiga relationer genom att kombinera omfattande branschkunskap, entreprenörsanda och teknisk expertis.

En av Rickards framstående egenskaper är hans förmåga att förstå kundernas behov och skapa skräddarsydda lösningar som överträffar förväntningarna. Han sätter alltid sina kunder i centrum och arbetar hårt för att upprätthålla starka och långvariga relationer.

Med ett imponerande engagemang för att uppnå helhet och enastående kundtjänst har Rickard Olsson nu blivit belönad med titeln Länets Entreprenör 2023. Vi ser fram emot att följa hans fortsatta framgångar och innovativa arbete inom affärsområdet.

Stort grattis till Rickard Olsson – Länets entreprenör 2023!

VD Rickard Olsson
Org.nr: 559146-8318
Mail: rickard@creativenetworks.se
Adress: Kungsgatan 98 – 632 21 Eskilstuna
Län: Södermanlands län
https://www.creativenetworks.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *