Länets entreprenör 2023!

Vi gratulerar Mats och hela teamet på Cortico AB för den prestigefyllda utnämningen till länets entreprenörer! Efter många års erfarenhet som anställd och imponerande 12 år i Singapore har Mats tagit steget att flytta hem och starta det framgångsrika företaget Cortico AB, med en imponerande snabb tillväxttakt.

Mats värdesätter det hårda arbetet och är tacksam för de fantastiska samarbeten han haft genom åren med olika partners. Oavsett om det är stora eller små uppdrag, långa eller korta, så tar Mats varje utmaning med engagemang och dedikation.

Stort grattis till Mats Bengtsson – Länets entreprenör 2023!

VD Mats Bengtsson
Org.nr: 559209-6522
Mail: mats.bengtsson@cortico.se
Adress: STUDIEVÄGEN 20 – 702 17 Örebro
Län: Örebro län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *