Länets entreprenör 2023!

Med glädje och stolthet meddelar vi att Lars Åberg har utsetts till Länets Entreprenör 2023 inom design. Hans företag har excellerat inom designtjänster, med särskilt fokus på inredningsdetaljer i plast för offentliga miljöer.

Lars har visat enastående kreativitet och kompetens inom designvärlden. Hans arbete har varit präglat av innovation och unikhet, och han har bidragit till att förvandla offentliga miljöer med sina fantastiska plastinredningar.

Det är inte bara hans talang som har hjälpt honom att nå framgång, utan även hans förmåga att samarbeta och leda ett skickligt team. Lars har alltid värderat sina medarbetares insatser och visat sin uppskattning för deras hårda arbete.

Dessutom är han djupt tacksam för sin familjs stöd och förståelse under hela resan. Deras stöd har varit ovärderligt och har hjälpt honom att uppnå denna framstående utmärkelse.

Lars Åberg är en förebild för designbranschen och visar att passion och dedikation kan leda till framgång och erkännande. Vi gratulerar honom till detta välförtjänta pris och ser med spänning fram emot att se hur han kommer att fortsätta att förändra och förbättra offentliga miljöer genom sin enastående designexpertis.

Stort grattis till Lars Bertil Åberg – Länets entreprenör 2023!

VD Lars Bertil Åberg
Org.nr: 556719-8915
Mail: lars@cooee.se
Adress: VÄRNAMOVÄGEN 17 – 341 51 Lagan
Län: Kronobergs län
https://cooee.se/
instagram.com/cooeedesign/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *