Länets entreprenör 2023!

Ett varmt grattis till Consilium Design för att ha blivit utnämnd till länets entreprenörer! I spetsen för detta företag står Mikael och hans fru Lotta, vars dedikation och passion har omvandlat visioner till verklighet. Consilium Design strävar inte bara efter att skapa en trivsam arbetsmiljö utan även en plats där människor kan synas och känna sig sedda.

De har inte bara skapat en arbetsplats utan en plats där skandinavisk designtradition möter modernitet, där ljusa träslag och färger förenas för att skapa elegans och tidlöshet. Deras arbete är inte bara unikt, det är en resa till framgång där varje steg är präglat av deras passion och kompromisslösa strävan efter kvalitet.

Vi hyllar Mikael och Lottas extraordinära arbete, deras unika bidrag till arbetsmiljön, och deras gemensamma resa mot framgång. Detta certifikat är en hyllning till Consilium Designs enastående bidrag och en påminnelse om deras fortsatta påverkan på länets entreprenörssamhälle.

Stort grattis till Mikael Kalpakidis och Lotta Lindblad – Länets entreprenör 2023!

VD Mikael Kalpakidis
Org.nr: 556991-8930
Mail: mikael@consiliumdesign.se
Adress: JACOB EKBOHMSGATAN 9 – 602 35 Norrköping
Län: Östergötlands län

consiliumdesign.online/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *