Länets entreprenör 2023!


Ett stort grattis till Birgitta Thorbergsdottir, VD för Con Cura AB, för den välförtjänta utnämningen som länets entreprenör! Birgitta är en passionerad ledare som älskar att arbeta med människor och brinner för att skapa positiva resultat. Hon vill rikta ett varmt tack till sina underbara kollegor för det fantastiska arbete de utför tillsammans.

Birgitta har alltid som mål att uppnå 100 procent nöjda kunder och arbetar med hjärtat för att leverera det allra bästa. Hennes engagemang och dedikation har banat väg för en otrolig resa, och det är verkligen värt att hylla.

Con Cura AB går det lilla extra steget för sina kunder, vilket säkerställer att varje kund är nöjd och önskar att återkomma. Ett stort grattis till Birgitta och hela Con Cura-teamet för denna fantastiska prestation och önskningar om fortsatt framgång och nöjda kunder!

Stort grattis till Birgitta Thorbergsdottir – Länets entreprenör 2023!

VD Birgitta Thorbergsdottir
Org.nr: 556936-8268
Mail: Birgitta@concura.nu
Adress: LARSBODAVÄGEN 80 – 123 41 Farsta
Län: Stockholms län
concura.nu/sv/hem.htm
facebook.com/concura.ab?ref=embed_page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *