Ett stort grattis till Miso Iric och hela teamet på Complete 3D Scandinavia AB för den välförtjänta utmärkelsen som länets entreprenörer! Certifikatet är ett erkännande av ert hårda arbete och engagemang inom utveckling och försäljning av IT-tjänster inom 3D.

Som VD för Complete 3D Scandinavia AB har Miso Iric visat ledarskap och dedikation som har lett till framgångar för företaget. Er verksamhet har inte bara varit en pionjär inom 3D-teknologi utan har också bidragit till tillväxten och innovationen inom er bransch.

Ett stort tack till Miso Iric för att han tar sig tid att tacka sin fru Sofia Iric, som utan tvekan har varit en viktig stöttepelare genom den här resan. Att också tacka Ängelholm kommun och Bålsta kommun visar ert engagemang och erkännande av det stöd och samarbete ni har haft från lokala myndigheter.

Fortsätt att vara banbrytande inom 3D-teknologi och inspirera andra med er framgångssaga. Ni har verkligen förtjänat detta certifikat och jag önskar er fortsatt framgång på er entreprenörsresa!

Stort grattis till Miso Iric och Complete 3D Scandinavia AB – Länets entreprenörer 2023!

VD Miso Iric
Org.nr: 559233-0582
Mail: miso.iric@complete.se
Adress: KNOPGRÄND 4 – 211 77 Malmö
Län: Skåne län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *