Länets entreprenörer 2023

Det är med stor glädje och stolthet vi presenterar Åsa och Ulf Hallgårde som länets entreprenörer för 2023. Deras banbrytande och engagerade insatser inom medicinsk och administrativ mottagnings- och konsultverksamhet har inte bara lyft vårt län, utan även gett nya perspektiv på vård och verksamhetsdrift.

Åsa och Ulf Hallgårde har tillsammans grundat ett företag som inte bara levererar kvalitativ medicinsk vård, utan också banar väg för innovativa och effektiva administrativa lösningar inom sjukvårdssektorn. Deras dedikation och vision har lett till ett företag som inte bara uppfyller högt ställda förväntningar, utan även överskrider dem.

Vi är övertygade om att Åsa och Ulf Hallgårde kommer att fortsätta att driva sitt företag mot nya höjder och att deras arbete kommer att ha en varaktig och positiv påverkan på vårt län och hela samhället. De är värdiga mottagare av utmärkelsen som länets entreprenörer för 2023, och vi ser fram emot att följa deras framtida framgångar och insatser.

Grattis Åsa och Ulf Hallgårde!

VD Åsa Hallgårde
Org.nr: 556425-4299
Mail: ulf@hallgarde.se
Adress: BÅTBYGGAREVÄGEN 3 – 862 12 Viken
Län: Skåne län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *