Länets entreprenör 2023!

Milovan Celic och Vera Mataruga, ett hjärtligt grattis till dom båda för att ha erövrat priset som länets entreprenörer 2023! Deras enastående hantverk och oföränderliga strävan efter hög kvalitet har inte bara imponerat – det har skapat en konstant ström av nöjda kunder genom åren.

Deras engagemang för arbete har varit lika konstant som deras fokus på att överträffa förväntningar. Sedan deras start har passionen och hängivenheten varit drivkraften bakom varje framgångsrik prestation. Det är ingen överraskning att deras fantastiska kundrelationer och oslagbara tjänster har placerat dem i toppen av branschen.

Stort grattis till Milovan Celic och Vera Mataruga – Länets entreprenör 2023!

VD Milovan Celic, VD Vera Mataruga
Org.nr: 556652-0507
Mail: vera@cirkelstad.se , milovan@cirkelstad.se
Adress: Nyhemsgatan 16 – 641 51 Katrineholm
Län: Södermanlands län
http://www.cirkelstad.se/#

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *