Länets entreprenör 2023

Länets Entreprenörspris för 2023 går till Christer Gottwald, mannen bakom CGGotland AB, ett företag som är synonymt med byggande och renovering i absolut högsta klass. Christer har under sin resa som entreprenör kontinuerligt levererat exceptionella resultat år efter år.

Hans främsta fokus har alltid varit att tillfredsställa kundens behov och önskemål. Genom att prioritera högsta kvalitet och att alltid hålla sitt löfte har han byggt upp en stark företagskultur som strävar efter perfektion.

Men framgången för CGGotland AB är inte bara resultatet av Christer Gottwalds arbete. Det är också en hyllning till hans fantastiska kollegor och samarbetspartners som har delat hans vision och passion för att leverera överlägsen byggkvalitet.

Christer Gottwald är en byggmästare av framgång, och han har bevisat att hårt arbete, dedikation och en stark kundfokus är nycklarna till att uppnå högsta möjliga resultat inom byggbranschen.

Denna utmärkelse hyllar Christer Gottwald som en ledare och innovatör inom bygg- och renoveringsbranschen och som en entreprenör som aldrig kompromissar med kvalitet.

Låt oss tillsammans fira Christer Gottwald – Länets Entreprenör för 2023!

VD Christer Gottwald
Org.nr: 559231-7118
Adress: Stenkumla Bertels 102 – 621 95 Visby
Mail: bolexbygg@icloud.com
Län: Gotlands Län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *