Med stolthet presenterar vi vinnarna av årets titel som länets entreprenör 2023 – Deras framstående företag som präglas av en imponerande byggsida och banbrytande digital infrastruktur. Deras kompetens består av skickliga snickare och plattsättare med många års erfarenhet.

Inom området fiberteknik bygger dom framtidens digitala fundament genom att förlägga kvalitativa och robusta fibernät. Deras insatser sträcker sig även till maskin- och anläggningsarbeten där dom utför linje byggnation, elkabel förläggning, och fiber förläggning. Dessutom hanterar dom snöröjning och sandning för att säkerställa optimal framkomlighet.

Historien bakom deras företag är lika imponerande som deras prestationer. Simon och hans partner Charles grundade bolaget efter att ha arbetat tillsammans på ett annat företag som erbjöd liknande tjänster. En konflikt med den andra delen av styrelsen ledde dem till insikten att det var dags att starta eget. Beslutet visade sig vara en lyckad satsning, och idag har de inte bara gått om sina tidigare arbetsgivare utan även konkurrerat ut dem.

Simon och Charles tillskriver sin framgång till ett starkt samarbete och ömsesidig komplettering av sina kompetenser. De driver flera framgångsrika bolag tillsammans och ger även en viktig eloge till sina dedikerade anställda.

Vi gratulerar stolt våra entreprenörer för deras enastående prestationer och ser fram emot att fortsätta vara ledande inom branschen, bygga en digital framtid och skapa hållbara samarbeten.

Stort grattis till Simon Nordh – Länets entreprenörer 2023!

VD Simon Nordh
Org.nr: 556817-2612
Mail: simon.nordh@cdmkonsult.se
Adress: Solum 105 – 855 61 Kovland
Län: Västernorrlands län

cdmkonsult.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *