Cay Asplund, som driver Cay Asplund AB, har blivit uppmärksammad som länets entreprenör, och det är verkligen värt att notera. Med sin erfarenhet som specialist i psykiatri och rättspykiatri har Cay en betydande inblick och har kunnat bidra som sakkunnig inom olika områden. Hans beslut att starta eget företag har visat sig vara ett av de mest meningsfulla i hans liv, och han delar gärna med sig av sina erfarenheter för att inspirera andra.

Cay fortsätter att vara en respekterad expert och en värdefull tillgång för samhället. Genom Cay Asplund AB har han skapat en plattform för att dela med sig av sin kunskap och fortsätta hjälpa människor. Hans engagemang och tacksamhet för att få driva eget märks i hans arbete.

Certifikatet är en symbol för Cay Asplund AB:s positiva bidrag och Cays personliga engagemang. Han är en inspiration för andra som kanske överväger att ta steget in i entreprenörsvärlden. Fortsätt vara en stöttepelare för samhället, Cay, din erfarenhet och insatser är verkligen uppskattade

Stort grattis till Cay Asplund – Länets entreprenörer 2023!

VD Cay Asplund
Org.nr: 556627-0285
Mail: cay_asplund@hotmail.com
Adress: TALLVÄGEN 23 – 907 38 Umeå
Län: Västerbottens län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *