Länets entreprenör 2023

Året 2023 har gett oss en strålande stjärna inom företagsvärlden, och den personen är ingen mindre än Sebastian Andersson, mottagaren av priset länets entreprenör 2023. Sebastian har en imponerande resa som sträcker sig tillbaka till 1999 när han avslutade sin utbildning och trädde in i el-branschen.

Under årens lopp har Sebastian samlat värdefull erfarenhet från olika typer av företag med olika inriktningar inom el-branschen. Men 2015 var året då han tog steget och startade sitt eget företag. Inte nog med det, han har även förvärvat ett ytterligare företag under sin vingar. Tillsammans med sitt team har de skapat en imponerande verksamhet som fokuserar på elinstallationer och automation för industrin.

Det som gör Sebastian och hans företag särskilt imponerande är deras position som branschledare inom detta område. De har inte bara etablerat sig som en pålitlig partner för industrin, utan har också visat en passion för att driva innovation och teknisk utveckling framåt.

Länets entreprenörspris för 2023 är en välförtjänt hyllning till Sebastian Anderssons mod, vision och förmåga att leda sitt företag till framgång. Vi ser med spänning fram emot att följa hans fortsatta framgångar och det inflytande han kommer att ha på el-branschen och affärsvärlden i stort.

Låt oss tillsammans fira Sebastian – Länets Entreprenör för 2023!

VD Sebastian Andersson
Org.nr: 559003-7049
Mail: sebastian@csainstallation.se
Adress: HÖRNGATAN 1, 573 42 Tranås
Län: Jönköpings län
csainstallation.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *