Länets entreprenör 2023

I år är vi stolta att hylla Carl-Johan Dahlgren, mottagaren av priset Länets Entreprenör 2023. Genom sitt företag “cmbetong” har han blivit en ledande figur inom betongbranschen, och hans mål är tydligt: att effektivisera byggbranschens betongproduktion och möta de strikta miljömålen.

Med cmbetong har Carl-Johan tagit betongproduktion närmare än nära till sina kunder. Han har förvandlat betongblandning och betongpumpning till en konstform och en nyckelkomponent för framgångsrika byggprojekt. Genom att erbjuda dessa tjänster på ett effektivt sätt hjälper han sina kunder att uppfylla miljömål och effektivisera produktionsplaner.

Men Carl-Johan inser att framgång inte skapas ensam. Han vill rikta en särskild tacksamhet till sina medarbetare och, framför allt, till sin fru som har varit en konstant stöttepelare sedan dag ett.

Denna utmärkelse hyllar Carl-Johan Dahlgren som en sann pionjär inom byggbranschen och som en visionär som ser möjligheter i att förändra branschen genom innovation och nära samarbete med kunderna.

Låt oss tillsammans fira Carl-Johan Dahlgren – Länets Entreprenör för 2023!

VD Carl-Johan Dahlgren
Org.nr: 556962-4439
Mail: carl.dahlgren@cmbetong.se
Adress: HORNBORGA HALLINGEN, 521 98 Broddetorp
Län: Västra Götalands län
https://cmbetong.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *